петак, 11. септембар 2009.

Neki Erasmus Mundus klipovi I


Na početku leta, znajući da neću previše da pišem za ta tri meseca, planirao sam da povremeno postavljam neke interesantne klipove koje sam snimio u poslednjih godinu dana. Nekako sam zaboravio na ceo taj plan, pa tek sada počinjem sa tom, odavno planiranom, praksom! :)

Prvi klip - sa predavanja na koje sam išao tek nekoliko dana nakon što sam stigao u Reding prošle godine. Održavalo se u Londonu, gde je Majkrosoft predstavljao neka svoja nova softverska rešenja i proizvode... ovo je snimak sa tog predavanja, sa gospodinom Stivom Balmerom u glavnoj ulozi! Inače, više o ovome možete da pročitate u mom postu od prošle godine.

Balmer objašnjava kako
su računari zapravo mnogo glupi

Naredni klip je snimljen u Londonu, ispred jedne od najpoznatijih galerija u ovom gradu, a ako se ne varam, tu je i trg Trafalgar. Ovo je jedan jako smešan ulični zabavljač, koji ga je u suštini mnogo tupio u ovom klipu, ali je bio i jako vešt sa kuglom, a još je i imao jako dobre prijave na račun prolaznika :) A najsmešnija prijava mu je bila, dok vrti kuglu po telu: "Five years of training, none of you are clapping!!!" (5 godina treniranja, a niko od vas ne aplaudira!) Prijatno gledanje!

Počni be više da
vrtiš tu kuglu!!!

U narednom postu još nekoliko klipova!

2 коментара:

Lilith је рекао...

Drugi klip je ispred Nacionalne galerije koja se nalazi na Trafalgaru, ne na Pikadiliju. Kad dolazis?

Miloš Bošković је рекао...

Sad ću da ispravim, hvala!
Ako mi daju vizu mister Englezi, prvog oktobra...