недеља, 3. август 2008.

Neko nema pametnija posla od veranja po bilbord(er)ima...


... kao ja na primer... :)

Elem, možda ste čuli za Telenorovu nagradnu igru "Klikni milion". Suština je da je potrebno kreirati interesantnu sliku/fotografiju, ili video klip sa simbolom koji su oni predložili, a to je kursor koji se pojavi kada mišem stanete na neki link u pretraživaču - ona "ručica". Na sajtu piše da rešenje može biti slika, video klip, ili bilo šta kreativno. Nagrada za prvo (i jedino) mesto je milion dinara.

Znak koji je trebalo
iskoristiti u rešenju

I, rekoh, što da ne probam. Svuda volim da "se ubacim", pa što ne i ovde :) Onda sam malo mozgao dok sam jednom prilikom bio u kancelariji EESTEC-a, i na kraju smislio šta da uradim...

pre...

Na sajtu može da se glasa, ali broj glasova i ocene posetilaca neće uticati na izbor najboljeg rešenja, već će komisija koju Telenor odredi odlučivati o pobedniku. Kada sada pogledam, konačnom rešenju fali još malo doterivanja, koje baš i nisam znao da odradim... potrebno je, na primer, malo žućkastog odsjaja celom panou, da se vidi da je na suncu... Oh well... :)

i posle...

U svakom slučaju, ako imate neku interesantnu ideju, ne ustručavajte se da je realizujete! Jer, najgora prilika je propuštena prilika!

P.S. Hvala Vladmiru Petkoviću aka Cuber-u, koji je imao volje i želje pre neku godinu da održi školu Photoshop-a u okviru 3DArheologije, i nauči nas kako da se igramo slikama!
Zemanta Pixie

4 коментара:

alektrich је рекао...

Генијално, тебра... Немам речи...

Miloš Bošković је рекао...

Hvala ti batice... :)

Sanja је рекао...

E stavrno EXTRA ;) ... kad si neko ima ideje onda stvarnoo ima idejee :D

Nego, olenji se ... kad ce naredni post?

Miloš Bošković је рекао...

Pa nije valjda da vas toliko nisam smorio, pa da u stvari čekate novi post??? :)))